Communicatie Financiële Dienstverlening Water Hout Verzorging
HomeNijgh PeriodiekenOnze titelsKlantenservice
Financiele dienstverlening - VVP Vademecum

VVP Adresdisc Het VVP Vademecum is een naslagwerk voor de verzekeringsbranche en aanverwante sectoren. Ook nu de Wet op het financieel toezicht in werking is getreden, is het VVP Vademecum de meest complete en actuele informatiebron met ondermeer adresinformatie van bedrijven en instellingen uit alle sectoren van de verzekeringsbranche. Als extra service voor abonnees en losse bestellers zijn de gegevens gratis online te raadplegen op www.vvpvademecum.nl, waardoor u altijd over de meest actuele gegevens beschikt.

De boekversie van het VVP Vademecum bestaat uit twee delen en kent diverse rubrieken en registers om de juiste gegevens snel te vinden. Namelijk een Bedrijvenregister, Rubriekenregister en een register met Producten/Diensten volgens de Wet op financieel toezicht. Ook bevat het VVP Vademecum een Brancheregister maatschappijen, Expertiseregister, Salvagespecialisme register, Plaatsnamenregister en een personenregister.

De 2017/2018 editie bevat actuele gegevens van ruim 8.000 financieel adviseurs, ruim 300 maatschappijen, 340 gevolmachtigden en 250 experts. Ook zijn onder andere pensioenfondsen, zorgverzekeraars, beveiligingsbedrijven en zelfstandige actuarissen opgenomen in het Vademecum.

Een abonnement op het VVP Vademecum kost 299,-. U kunt het VVP Vademecum ook eenmalig ontvangen voor 367,-. De prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u tevens terecht op www.vvpvademecum.nl
 
E-mail: redactie.vad@nijgh.nl