Communicatie Financiële Dienstverlening Water Hout Verzorging
HomeNijgh PeriodiekenOnze titelsKlantenservice
Hout

HoutwereldHoutwereld
Houtwereld is een nieuws- en achtergrondmagazine, gericht op het management binnen de Nederlandse houthandel, -import en -industrie. Tevens organiseert Houtwereld speciale bijeenkomsten, waaronder Hout zoekt Vrouw.
> Meer informatie
 
 
 
houtwereld.nlhoutwereld.nl
Op houtwereld.nl is elke werkdag gratis het laatste nieuws uit de houtbranche te lezen. Daarnaast bevat deze website uitgebreide informatie over Houtwereld en haar activiteiten. De website en het vakblad vullen elkaar aan en zorgen ervoor dat u altijd tijdig en goed geïnformeerd bent. Daarnaast verstuurt Houtwereld op werkdagen een gratis e-mailnieuwsbrief.
> Meer informatie
 
HoutadresboekHoutadresboek - sinds november 2011 ook online en mobiel te raadplegen
Het Houtadresboek is al vele jaren een begrip in de houtbranche en aanverwante sectoren. Dit unieke naslagwerk verzamelt alle assortiments- en adresgegevens - en zo veel meer - van circa 2.000 leveranciers en overige organisaties. De organisaties zijn ingedeeld in de volgende rubrieken: houtsoorten, plaatmaterialen, halffabrikaten, machines/apparatuur/gereedschappen, timmerwerken en industrie/toelevering. Sinds november 2011 zijn de gegevens ook online en mobiel te raadplegen.
> Meer informatie