Communicatie Financiële Dienstverlening Water Hout Verzorging
HomeNijgh PeriodiekenOnze titelsKlantenservice
Hout - Houtwereld.nl

Profileer uw bedrijf online!

Houtwereld online - Maandelijks ruim 6.500 unieke bezoekers

Naast de informatie in het blad biedt Houtwereld ook online de meest actuele en complete informatie.
Op www.houtwereld.nl staat actueel nieuws, een agenda, er kan gezocht worden naar gecertificeerde houtproducten en de leveranciers en er staan productspecials op die geheel in het teken staan van interessante producten. Het gemiddelde aantal van ruim 6.500 unieke bezoekers per maand maakt www.houtwereld.nl de website voor de houthandel en houtindustrie. www.houtwereld.nl is dé plaats om uw bedrijf online te presenteren via een banner of het plaatsen van een vacature.

Nieuw! Vraag ook naar de commerciële mogelijkheden die onze social media u kunnen bieden.


Er zijn verschillende bannerformaten die gebruikt kunnen worden voor uw uiting op de sites of de nieuwsbrieven. Via onderstaande link zijn de bij Houtwereld gebruikelijke bannerformaten opgenomen met een voorbeeld op ware grootte.

tarieven en specificaties

E-mailnieuwsbrief Houtwereld Producten. Deze nieuwsbrief is bedoeld om u regelmatig te voorzien van productinformatie. Informatie die interessant is voor de gehele branche en bruikbaar is bij uw dagelijkse werkzaamheden. Achter deze nieuwsbrief zit ook een website, waarin u de productinformatie verder door kunt lezen en waar u ook kunt zoeken en raadplegen op eerder geplaatste productinformatie. Wij vertrouwen er op dat u met deze nieuwsbrief nog meer voorzien wordt van to the point informatie en wensen u veel lees- en gebruiksplezier toe.
www.houtwereld.nl/producten/

Neem voor meer informatie over advertentiemogelijkheden contact op met: Josť Maissan (088-6440621, j.maissan@nijgh.nl) of Marco Blijswijk (070-2629122, marco@archermedia.nl)