Communicatie Financiële Dienstverlening Water Hout Verzorging
HomeNijgh PeriodiekenOnze titelsKlantenservice
Nijgh Periodieken

Uitgeverij Nijgh Periodieken is gevestigd in Den Haag en werkt met een team van circa 35 medewerkers. De uitgeverij is in vijf clusters onderverdeeld:
 
Communicatie
Financiële Dienstverlening
Water
Hout
Verzorging
 
Nijgh ziet zichzelf als informatieleverancier in de business-to-business markt, waarbij verdere productontwikkeling zal plaatsvinden in de bestaande markten.
De stevige basis van Nijgh bestaat uit vakbladen en handboeken/Cd-rom's. Daarnaast worden er binnen de clusters verschillende spin-off producten uitgegeven.
 
In de toekomst verwachten we dat er hoe langer hoe meer behoefte zal zijn aan gestructureerde op maat gesneden informatie waarbij naast de inhoud ook het medium en het moment van levering door de klant worden bepaald. Door productvernieuwing en uitbreiding willen we een dominante positie verwerven als medium onafhankelijke informatieaanbieder.
 
Wij zijn van mening dat de behoefte aan opiniërende redactionele journalistieke informatie in de vorm van tijdschriften zal blijven bestaan, waarin de groeimogelijkheden zullen worden gezocht in niches. Onze vakbladen zullen steeds meer ’need to know’ informatie bevatten en op die manier een onmisbaar instrument zijn om bij te blijven in het desbetreffende vakgebied.
 
Nijgh Periodieken is aangesloten bij ROTA Stichting Raad van Orde en Toezicht voor het Advertentiewezen.
 
Nijgh Periodieken BV
Bezoekadres:
Rijswijkseweg 60 (13e etage), 2516 EH Den Haag
Postadres:
Postbus 19949, 2500 CX  Den Haag
E-mail: info@nijgh.nl